U nedjelju, 16.jula, petnaesti slet planinara na Motajici

Planinarsko društvo „Videta“ iz Srpca organizuje 15. slet planinara na Motajici u nedjelju, 16. jula, na stazi dužine 13 kilometara.

Okupljanje učesnika predviđeno je od 8 do 8.45 časova u Etno izletištu „Ćirić“ gdje će se planinari osvježiti kafom i čajem.

U 9 časova je predviđen polazak na stazu, koja ide kroz šumu i većim dijelom kroz hladovinu a oko 12 časova planiran je dolazak na vrh Motajice, Gradinu, gdje će se učesnici odmoriti i okrijepiti.

U 13 časova se kreće do planinarske kuće „Mitrov točak“ gdje se dolazak očekuje oko 15 časova. Za sve učesnike obezbijeđen je ručak, osvježenje, dodjela zahvalnica i druženje.

Zainteresovani učesnici mogu doći i u subotu, 15. jula, u popodnevnim časovima kod planinarske kuće „Mitrov točak“ gdje mogu prenoćiti (smještaj u vlastitim šatorima).

Kombi, auta i druga prevozna sredstva na dan manifestacije, u nedjelju 16. jula, moći će se ostaviti na parkingu etno-izletišta, a za vozače i sve učesnike biće obezbijeđen prevoz po završetku sleta od kampa „Mitrov točak“ do njihovih vozila.

Dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona 065/583-706 (Vera) i 065/433-089 (Sreten). Dolazak je potrebno potvrditi do 13. jula 2023. godine.