Turistička organizacija ,,Zlatibor“ ugostila ANI ,,Lijevče „ Razboj

Dvadest i šest članova ANI ,,Lijevče“ Razboj boravilo je od 9. do 12. jula na Zlatiboru gdje su se predstavili sa pjevačkom i izvođačkom grupom.

Kako nam je rekao predsjednik ANI ,,Lijevče“ Razboj Jordan Kuvalja ova posjeta organizovana je na osnovu plana i programa rada za ovu godinu.

,, Svi zajedno uživali smo u svim ljepotama koje nudi Zlatibor. Pored nastupa na centralnom trgu u Zlatiboru , obišli smo Stopića pećinu koja je jedinstvena u Srbiji, bazen na Gostiljskim vodopadima koji se nalazi 35 kilometara od centra Zlatibora i provozali smo se gondolom do vrha Tornika sa kojeg se pruža jedinstven pogled na RS i Crnu Goru. Sve u svemu jedan, u svaku ruku, zanimljiv odlazak na Zlatibor sa puno sadžaja koje je vrijedilo vidjeti i doživjeti“, rekao je Kuvalja.

On izražava posebnu zahvalnost Milisavu Ristojeviću koji je obezbjedio ovo putovanje, zatim Turističkoj organizaciji ,,Zlatibor“ i to Vladimiru Živanoviću i Nikoli Novakoviću kao i našem sugrađanimu Siniši Šnjegoti koji su se potrudili da kompletan boravak u hotelu Zelenkada i obilazak svih destinacija za članove ansambla budu besplatni.