Srbačka regata od Kukulja do Srpca organizuje se po 17. put i to u nedelju, 31. Jula

Sve je spremno za 17. srbačku regatu koja će biti održana u nedelju, 31. jula, od Kukulja do Srpca. Kako nam je rekla direktorica Turističke organizacije opštine Srbac Radisava Šuščević ove godine očekuje se veliki broj ekipa.

Okupljanje je od 8 časova u Kukuljama , a start regate je u 10 časova.

,,Ove godine očekuje nas lijepo vrijeme, Vrbas je prilično topal tako da će uslovi za regatu biti idealni. Velika je zainteresovanost ekipa za učešće u spustu čamcima od Kukulja do Srpca i mislim da će ovogodišnja regata prevazići naša očekivanja. Mi kao organizatori obezbjedićemo za sve učesnike kačkete i lanč pakete, a na cilju u Srpcu biće organizovano zajedničko druženje uz hladno osvježenje . Dolazak regate u Srbac planiran je oko 17 časova. Pored ekipa iz naše opštine ove godina na srbačkoj regati učestvovaće i ekipe iz Kozarske Dubice , Gradiške i Laktaša.Naša regata, pored rekreativno-zabavnog, ima i ekološki karakter, jer na ovaj način godinama nastojimo uticati na mijenjanje svijesti građana prema značaju rijeke Vrbas i uopšte zaštiti prirode i životne sredine”, rekla je za Radio Srbac Radisava Šuščević.

Opširniji razgovora sa direktoricom Turističke organizacije opštine Srbac možete poslušati u našoj sutrašnjoj emisiji Gost programa koja je na rasporedu od 10 časova.