Šesnaest ekipa uzelo učešće na noćnom turniru u malom fudbalu u Kukuljama

Sedmi po redu Ivanjdanski noćni turnir u malom fudbalu u Kukuljama, koji se održavao 4. i 5. jula, okupio je 16 ekipa iz Srpca, Gradiške i Laktaša.

Pobjednik turnira je ekipa Kamel iz Laktaša kojoj je pripala novčana nagrada od 1.000 KM, drugo mjesto je zauzeo Tim Dekor iz Kosjerova koji je nagrađen sa peharom, 250 KM i sezonskom ulaznicom za Bazene Posejdon, a treći je Kontakt šped koji je dobio pehar, 100 KM i sezonsku ulaznicu za Bazene Posejdon, dok je četvrto mjesto pripalo Pekari Milun iz Aleksandrovca.

Turnir su organizovali Mjesna zajednica Kukulje i Fudbalski klub “Mladi Krajišnik” a igrao se po sistemu 4+1 uz licencirane sudije.

“Ovo je naša tradicionalna manifestacija koju organizujemo u sklopu seoske slave Ivanjdana a večeras nas očekuje i koncert folklora u organizaciji KUD-a “Đerdan”. Turnir je bio kvalitetan i veoma smo zadovoljni odzivom ekipa koji bi bio još masovniji, ali su dvije ekipe morale otkazati učešće zbog privatnih obaveza. Utakmice su bile veoma dobre a igrale su se pred velikim brojem posjetilaca”, rekao je predsjednik Savjeta mjesne zajednice Kukulje i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radojica Vidović.