Predavanje dr Ranka Rajovića u Srpcu 6.decembra

Pod pokroviteljstvom Opštine Srbac, u Domu kulture Srbac, biće održano predavanje  dr Ranka Rajovića, a tema je “Razvoj inteligencije kroz igru”.

Predavanje će biti održano 6. decembra  (petak) sa početkom u 18 časova.

Seminar je odlična prilika za sve roditelje, prosvjetne i obrazovne radnike da nauče nešto novo o vaspitanju, obrazovanju i mentalnom razvoju djece.

Dr Rajović jedan je od najpopularnijih stručnjaka za rani razvoj inteligencije kod djece, čiji se program učenja “Nikola Tesla centar” realizuje u 20 država.

Voditelj predavanja je doktor specijalista interne medicine. Oblast kojom se bavi je neuroendokrinologija. Saradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju, te gostujući predavač na fakultetima u nekoliko država.  Osnivač je Mense Jugoslavije (danas Srbije) i odsjeka za darovitu djecu NTC (Nikola Tesla centra), te član upravnog odbora direktora svjetske Mense i predsjednik Komiteta svjetske Mense za darovitu djecu. Živi i radi u Novom Sadu, oženjen je i otac četvoro dece.

Na predavanju možete naučiti osnove NTC programa i njegovu primjenu u svakodnevnom životu i radu. Predavanje je otvoreno za sve zainteresovane građane, roditelje i lica koja se profesionalno bave obrazovanjem i vaspitanjem djece.

Ulaz je besplatan.