Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Srbac proslavio juče krsnu slavu Petrovdan i svoj 33. rođendan

Predsjednik opštinskog odbora SDS Srbac Želimir Urić čestitao je svim članovima, osnivačima, predsjednicima, rukovodstvu i simpatizerima Srpske demokratske stranke krsnu slavu Petrovdan.

,,Okupili smo se danas da u skladu sa tradicijom na dostojanstven način obilježimo našu krsnu slavu sa samo jednom porukom , da želimo mir, prosperitet i napredak kako Srpske demokratske stranke tako i Republike Srpske u cjelini”, rekao je Urić.

Želimir Urić je izabran za predsjednika OO SDS-a Srbac prije mjesec dana i kaže da mu je to velika čast, a o planovima u narednom periodu on kaže:

,, Zajedno sa ljudima koji iskreno žele promjene u opštini Srbac ali i čitavoj RS radićemo u tom pravcu. Osnovni zadatak nam je da na sledećim lokalnim izborima, zajedno sa našim koalicionim partnerima, ostvarimo pobjedu te da mi u SDS-u ostvarimo mnogo bolji rezultat nego što je to bio na proteklim izborima”, dodao je Urić.

Pored članova , simpatizera i prijatelja OO SDS-a Srbac na proslavi su prisustvovali predstavnici Opštinskog odbora PDP i Narodnog fronta Srbac.