Održana skupština OFS Srbac: Najuspješniji period srbačkog fudbala kada su u pitanju infrastrukturni radovi

U Srpcu je održana izvještajna skupština Opštinskog fudbalskog saveza Srbac na kojoj su delegati jednoglasno usvojili Izvjštaj o radu fudbalskog saveza Srbac za period 2020-2023.godina i zmjene Statuta. Skupštini je od 19 delegata prisustvovalo 14,zatim potpredsjednik OFS Srbac Jelena Školnik ,predsjednik Područnog Fudbalskog saveza Miloš Brkić i generalni sekretar PFS Vitomir Misimović.

Podnoseći Izvještaj o radu predsjednik OFS Srbac Branko Grahovac je rekao da je za četiri godine urađeno jako puno kada je u pitanju infrastruktura naših klubova.

“U Bajincima je postavljen krov na tribinama vrijednosti 50.000 KM, u Malim Sitnešima je u toku završnica radova na sanaciji svlačionica i asfaltiranju parkinga u vrijednosti 68.000 KM.U Prijebljezima je uloženo nekoliko hiljada maraka u renoviranje svlačionice a u Kukuljima je odobreno 75.000 KM za izgradnju krova na tribinama FK”Mladi Krajišnik”, rekao je Grahovac.

Grahovac je rekao da su u toku radovi na postavljanju krovne konstrukcije na objektu novih svlačionica na Gradskom stadionu u Srpcu.

“Na pomoćnom terenu “Sloge” postavljeni su reflektori u vrijednosti 24.000 KM i izgrađene nove svlačionice u vrijednosti 400.000 KM”, rekao je Grahovac.

On je istakao da su u prethodne četiri godine uspiješno organizovali Turnir u malom fudbalu,Opštinsku ligu Laktaši-Prnjavor-Srbac .

“Kao nosioci organizacije gradskog turnira, vršili smo pritisak i da se saniraju tribine Centra srednjih škola ‘Petar Kočić’ što je u potpunosti urađeno i koštalo je 34 000 KM”, kaže Grahovac.

Skupština je zaključila da je u prethodne četiri godine u infrastrukturne radove, kada su u pitanju sportski klubovi opštine Srbac, uloženo oko 650.000 KM, a osnovana su tri nova kluba:”Obilić PP” Gornji Kladari, Ženski fudbalski klub”Sloga” i Klub malog fudbala”Srbac”.