Obilježavanju Dana škole u Razboju prisustvovale brojne zvanice

U Osnovnoj školi ,,Dositej Obradović” Razboj juče je raznim aktivnostima obilježen Dan škole i učeničkih postignuća.

Obilježavanje je počelo krosom u centralnoj školi u Razboju i područnoj školi u Kukuljama, a nastavljeno je sporskim takmičenjima u fudbalu i igrama bez granica.

Aktivnostima i svečanom ručku je prisustvovao ministar trgovine i turizma Denis Šulić, koji je obišao školu i razgovarao sa učenicima koji su mu uručili svoje radove. Osim ministra Šulića, prisustvovali su potpredsjednik Narodne skupštine RS Anja Ljubojević, sekretar Narodne skupštine RS Marija Đuran, načelnik opštine Mlađan Dragosavljević i poslanici u Narodnoj skupštini Ranka Perić Romić i Radojica Vidović, kao i odbornik Skupštine opštine Srbac Siniša Pantelić.

Direktorica škole Silvana Sekulić je najuspješnim učenicima uručila diplome, pozdravila prisutne i zahvalila kolegama i gostima koji su došli.

,,Zaista smo ponosni na uspjehe naših učenika, a želim da istaknem da su iz naše škole potekli brojni eminentni stručnjaci čiji su uspjesi poznati i van granica Republike Srpske. Učenici su tokom proteklih godinu dana ostvarili brojne zapažene rezultate na opštinskim i višim nivoima takmičenja, tako da im ovim putem čestitam i izražavam zadovoljstvo što su našu školu predstavili na najbolji način. Nadam se da će tako biti i ubuduće i zahvaljujem gostima što su izdvojili vrijeme da danas budu sa nama”, rekla je direktorica škole Silvana Sekulić.

Više fotografija možete pogledati na fb profilu Radio Srpca.