Nacrt dopune regulacionog plana dijela naseljenog mjesta Povelič od 18. juna na javnom uvidu

Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne djelatnosti obavještava javnost da će nacrt dopune regulacionog plana dijela naseljenog mjesta Povelič biti izložen na javni uvid.

Nacrtom reuglacionog plana obuhvaćen je prostor smješten u jugozapadnom dijelu opštine Srbac, u naselju Povelič, u ukupnoj površini od cca 0,6 ha, neposredno u blizini magistralnog puta Nova Topola – Srbac i biće izložen na javni uvid u prostorijama Opštinske uprave opštine Srbac – Šalter sala (info pult) od 7 do 15 časova i prostorijama „HKP CONSULTING“, d.o.o., Banja Luka, ulica Petra Kočića broj 5, od 8 do 16 časova, u periodu od 18.06.2024. godine do 18.07.2024. godine

Nacrt Regulacionog plana biće objavljen i na internet stranici Opštine Srbac – www.srbac-rs.com.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 18.07.2024. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Opštinskoj upravi opštine Srbac – Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno – komunalne djelatnosti.