Mladi Krajišnik završio prvenstvo na šestom mjestu


Ekipa Mladog Krajišnika iz Kukulja, koja se takmiči u Područnoj ligi Gradiška, okončala je sezonu 2024/25. na šestom mjestu sa 37 bodova a titulu je osvojilo Potkozarje iz Aleksandrovca koje je izborilo pravo nastupa od iduće godine u Regionalnoj ligi zapad.
Kukuljčani su zabilježili 11 pobjeda, četiri remija i 11 poraza. Veći dio prvenstva bili su među četiri najbolje ekipe, međutim, pred kraj su zabilježili nekoliko poraza, uglavnom protiv timova koji su se borili za osvajanje šampionskog naslova, tako da je to uticalo na manji pad na tabeli.
U stručnom štabu ističu da su zadovoljni plasmanom, jer je glavni cilj bio da se izbori opstanak i da ekipa bude u gornjem dijelu tabele. U narednom periodu akcenat će se staviti na infrastrukturne radove, prije svega na završetak rekonstrukcije svlačionica, a u planu je i prekrivanje tribina do kraja godine.
Iz Područne lige Gradiška ispala je ekipa Borca iz Mašića a novi član je Tamaris iz Mrčevaca koji je osvojio titulu u Opštinskoj ligi Laktaši-Srbac-Prnjavor.