Još jedno veče prepuno dobre pjesme, emocija i humanosti očekuje vas sutra u Srpcu!

 Drugu godinu zaredom, porodica Mikić organizuje humanitarni koncert pod nazivom ,,Ostala je pjesma moja”,koji će biti održan sutra(1.2.2020.) u Domu kulture u Srpcu sa početkom u 18.30 časova.

Srpčanima će se po drugi put predstaviti muzički sastav ,,Tea Mikić & Brothers”, koji čine Tea, Stefan i David Mikić, djeca preminulog Miodraga Mikija Mikića, koji je rodom iz Srpca, a živio je i radio u Austriji.

Mladi Mikići će koncert održati  u čast svom ocu, a za pomoć onima kojima je najpotrebnija- Udruženju roditelja i djece sa posebnim potrebama ,,Izvor” Srbac i oboljeloj djeci sa područja naše opštine.

Na repertoaru će se i ove godine naći stare narodne pjesme i sevdalinke, koje će ovaj muzički trio predstaviti publici u potpuno novom izdanju, u kombinacij Teinog vokala i muzičku pratnju Stefana i Davida na klaviru i harmonici .

Miodrag Mikić-Miki preminuo je 2. februara 2018. godine u 55. godini. Više od tri decenije bio je profesor muzike i muzičke teorije u Austriji, a svirao je sa brojnim bendovima širom bivše Jugoslavije i Austrije. Ljubav prema muzici  naslijedio je od majke Rajke, a prenio je na svoju djecu, koja su visoko muzički obrazovana.

Cijena ulaznice je 3 marke, a posjetioci mogu ostaviti i veći humanitarni prilog.

Pomoć u organizaciji koncerta pružiće Opština Srbac i Centar za kulturu i sport.