Drim Tim:Dvije bronzane medalje na turniru u Čelincu

Škola fudbala “Drim Tim” iz Srpca proteklog vikenda je učestvovala na fudbalskom turniru “Čelzi kup 2024” u Čelincu i osvojila dvije bronze.

Do medalje su stigle generacije koje su rođene 2015. i 2017. godine, a uspjeh su pokazale i druge selekcije fudbalske škole iz Srpca.

“Mogli smo igrati i utakmicu za zlatnu medalju u kategoriji 2015. ali su naši d‌ječaci, nakon velike borbe, ispali na penale. Ipak, sjajna igra je krunisana bronzanom medaljom. I naši najmlađi su bili na visini zadatka u kategoriji 2017. i osvojili bronzu, što je njihov drugi trofej u dva odigrana turnira. Naš Nemanja Ljubojević je ponovo najbolji strijelac sa čak 10 postignutih golova”, rekao je trener Milovan Vrsajković.

On dodaje da su d‌ječaci rođeni 2012. i 2013. godine nastupali zajedno u kategoriji 2012. i došli do četvrtfinala, dok je generacija 2016. zauzela četvrto mjesto.

Direktor i trener Drim Tima, Dražen Dragosavljević, rekao je da ni ekstremne vrućine nisu spriječile njihove fudbalere da ostvare zapažene rezultate.

“Zahvaljujem se roditeljima na ogromnoj podršci koju nam pružaju iz dana u dan, a domaćinu na gostoprimstvu i dobroj organizaciji”, rekao je Dragosavljević.