Završen jesenji dio prvenstva u Drugoj futsal ligi RS

Utakmicom sedmog kola Druge lige futsala RS između Kluba malog fudbala Srbac i ekipe Šampion iz Laktaša završen je jesenji dio prvenstva. U uzbudljivoj utakmici, gosti iz Laktaša zabilježili su pobjedu rezultatom 7:2. Predsjednik Kluba malog fudbala Srbac Željko Babić rekao je da je osnivanjem ovog kluba postignut cilj, afirmacija futsala u Srpcu, te da rezultat trenutno nije u prvom planu.

,,Kao što smo i obećali kada smo formirali ovaj klub, mislim da smo napravili dobru priču, a najbolja potvrda ovih riječi jeste broj gledalaca kako večeras, tako i u prethodnim utakmicama. Cilj nam je da napredujemo i organizaciono, ali i rezultatski. Spremićemo se tokom zimske pauze i na proljeće očekujemo mnogo bolje rezultate. Bitno je istaći da ovaj klub čine igrači sa područja srbačke opštine i to je osnovna zamisao bila od samog početka. Početkom iduće godine u takmičenje će se uključiti i mlada selekcija KMF Srbac gdje će šansu dobiti igrači uzrasta 15,16 godina i tako ćemo razvijati futsal u Srpcu“, rekao je Željo Babić.

Klub malog fudbala Srbac zahvaljuje se svojim navijačima na podršci koja ni sinoć nije izostala. Na tribinama dvorane u Srpcu bilo je oko 200 gledalaca.

Trenutno je zimska pauza, a nastavak prvenstva je 3. februara.