Uspješno saniran teži kvar na distributivnom cjevovodu

Radnici Komunalnog preduzeća “Vodovod” iz Srpca uspješno su otklonili teži kvar koji se dogodio juče u ranim jutarnjim časovima kada je došlo do pucanja distributivnog salonitnog cjevovoda fi 200 mm a time i do prekida isporuke vode za ulice Mome Vidovića, 29. Novembra i Bolničko brdo.
Direktor Vodovoda, Dražen Stojković, kaže da su njihovi radnici otklanjali kvar sve do večernjih časova kada je i puštena voda potrošačima sa ovog dijela cjevovoda.
“Upućujem pohvale našoj radnoj ekipi koja je predano radila tokom cijelog dana a svim našim potrošačima zahvaljujem na strpljenju”, rekao je Stojković.
On dodaje da je 12. septembra u prijepodnevnim časovima došlo do pucanja distributivnog voda uslijed čega je bila prekinuta isporuka vode za naselje Mali Sitneši.
“Ekipa Vodovoda je i ovaj kvar uspješno sanirala a normalizacija vodosnabdijevanja je uspostavljena u popodnevnim časovima”, rekao je Stojković.
On obavještava potrošače da je od 13. septembra počela kontinuirana zamjena vodomjera starijih od pet godina a aktivnosti će trajati do Nove godine.
“Potrošačima kojima se zamijeni vodomjer biće dostavljen dopis o zamjeni”, istakao je Stojković.