Uručeni novogodišnji paketići djeci sa posebnim potrebama

Udruženja“Izvor“Djeca sa posebnim potrebama Uduženja „Izvor“ Srbac i njihovi roditelji danas su obradovani novogodišnjim poklon paketićima. Skromnoj svečanosti,kako to epidemiološke prilike dozvoljavaju,prisustvovala je i donator poklona Zorica Stančić,koja je djecu na sličan način obradovala i prošle godine. Zorica je medicinski radnik i odbornik u SO-e Srbac koja ima human osjećaj prema djeci,posebno ove kategorije.Okupljene članove Udruženja i njihove roditelje pozdravila je predsjednica Udruženja Mira Tatić i zaželjela im sretnu Novu godinu i sve januarske praznike koje će provesti kod kuće sa svojim roditeljima jer će zimski raspust trajati do početka februara.

„Radili smo ove godine u složenim sulovima zbog poznatih problema sa epidemijom korona vikrusa,ali smo polugodišnji program u potpunosti realizovali uz pomoć naših stručnjaka logopeda, defektologa i fizioterapeuta.Uz sve to zadržali smo tradiciju da svaki značajan datum za naše Udruženje obilježimo na najljepši način uz podršku lokalne uprave i naših donatora kao što je to , za ovu priliku, bila Zorica Stančić“, rekla je predsjednica Tatić .

Predsjednica Tatić zahvalila se Draganu Iliću koji je uspješno odigrao ulogu Djeda Mraza,zatim Dejanu Ristiću koji je pjesmom i svirkom zabavljao prisutne kao i Slavici Vujić i Jeleni Babić koje su za današnji doček i za krsnu slavu Nikoljdan poklonile prelijepe torte.