Upis u aktivnosti UG ,,C.E.Z.A.R.” traje još tokom vikenda

Udruženje građana „C.E.Z.A.R.“ Srbac obavještava djecu i mlade da je upis u njihove aktivnosti otvoren do kraja vikenda. Direktorica Udruženja Tanja Šnjegota kaže da trenutno najveće interesovanje vlada za plesne sekcije, gdje ima i najmanje upražnjehih mjesta.
,,I ove godine srbačka djeca i mladi mogu da odaberu aktivnost u skladu sa svojim sklonostima i interesovanjima,a sadržaji koje Cezar nudi su: ples, hip-hop, ritmička gimnastika, škloica engleskog jezika, kurs italijanskog jezika za sve uzraste, kao i radionice Malac hemičarac i Mali kreativci“, kaže Šnjegota i dodaje da će u narednom periodu Udruženje nastojati da uvede i neke nove aktivnosti, te poziva djecu svih uzrasta da im se pridruže.
Udrženje građana ,,C.E.Z.A.R.“ prošle godine je ostvarilo zapažene rezultate u radu sa mladima, realizaciji projekata,organizovanju volonterskih akcija,a sa plesnih takmičenja su se vraćali sa osvojenim zlatnim medaljama. Krajem godine uručeno im je priznanje za najbolje organizovanje volonterizma u Republici Srpskoj.