Udruženje građana ,,C.E.Z.A.R.” uručilo 20 volonterskih knjižica: Najaktivniji volonter Nadežda Gavrić

Udruženje građana ,,C.E.Z.A.R.“ Srbac danas je u novom parku u Srpcu upriličilo dodjelu volonterskih knjižica najaktivnijim volonterima Volonterskog servisa Srbac, a za najaktivnijeg vlonterera proglašena je Nadežda Gavrić.

Direktorica Udruženja Tanja Šnjegota kaže da su na ovaj način  ujedno proslavili priznanje koje su dobili za najbolje organizovanje volonterinja u Republici Srpskoj u 2019.goidna, a odlučili su se da goste i volontere ugoste u parku, jer je i uređenje parka jedan od njihovih projekata.

,,Bez obzira na hladnoću, odlučili smo se da našu malu svečanost organizujemo u parku, jer se većina naših volonterskih aktivnosti realizujemo upravo na otvorenom, a jedan od rezultata  rada je i ovaj park. Danas smo se okupili da proslavimo naš uspjeh, uručimo knjižice najaktivnijima i radost podijelimo sa dragim gostima“, izjavila je Šnjegota  i dodala da  nastavljaju istim tempom.

Šnjegota je zahvalila svima koji podržavaju njihov rad, naročito načelniku opštine Mlađanu Dragsavljeviću, koji je ovom prilikom istakao da predan rad kompletnog Udruženja, na čelu sa posvećenom direktoricom, daje rezultate koji doprinose da se naša opštine promoviše na najljepši način.

,,Čestitam vam što ste se svojim trudom i radom istakli kao najbolji volonterski servis u Republici Srpskoj. Opštinska uprava Srbac vam je uvijek davala podršku, bili smo tu za vas u svakom pogledu, a tako će biti i u narednom periodu.  Pored uspjeha u drugim oblastima vašeg djelovanja, na ovaj način ste još jednom  učinili da se Srbac bude predstavljen u najboljem svjetlu“, izjavio načelnik Dragosavljević.

Osim načelnika, kao gosti ovom događaju su prisustvovali načelnik Odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti Marko Miholjčić, direktor Osnovne škole ,,Jovan Jovanović Zmaj“ Srbac Slavko Dragosavljević i  predsjednik Omladinskog savjeta Srbac Branko Grahovac.

Nadežda Gavrić, najaktivniji srbački volonter kaže da se nekoliko godina bavi volonterskim radom. Kaže da će nastaviti, jer joj predstavlja zadovoljstvo što na koristan način može ispuniti slobodno vrijeme.

Srbačkim volonterima danas je uručeno 20 volonterskoh knjižica, sedam pohvala za volontere mlađe od 15 godina, dva priznanja i pokloni.