Udruženje “C.E.Z.A.R.“ vas poziva da glasate za njihov novi projekat

Članovi Udruženja građana “C.E.Z.A.R.“ pozivaju građane da podržite njihov projekat koji je kandidovan na kampanju Omladinske banke BiH kod Fondacije Mozaik.

U pitanju je projekat koji ima za cilj da podigne svijest građana Srpca o prednostima biciklizma kao načina svakodnevnog života, jer je bicikl efikasniji i isplativiji prevoz na kraćim dionicama.

U sklopu projekta planirano je postavljanje stalaka za bicikle na tri lokacije: kod zgrade opštine, srednje škole i u gradskom parku.

Takođe je u planu organizacija info dana te izrada i podjela letaka i zaštitne biciklističke opreme za najmlađe.

Ovim projektom Srbac će dobiti tri “parkinga” za bicikle , a ljudi će se stimulisati da svakodnevne potrebe obavljaju biciklom budući da će imati mjesto da slobodno ostave bicikle.

Glasati mogu svi, bez obzira na godine i mjesto prebivališta, a način glasanja je dosta jednostavan. Svi glasači treba da se registruju na portal lonac.pro i nakon verifikacije broja telefona pronađu kampanju, te daju glas projektu “B I C I K L – Vozi, parkiraj i prirodu sačuvaj”

Svojim glasom podržavate aktivne mlade i dajete im mogućnost da ostvare svoje ideje. Bez obzira na njihovu predanost i želju za radom, bez glasova neće moći realizovati projekat.