U Udruženju roditelja i djece sa posebnim potrebama ,,Izvor“ dodijeljeni novogodišnji paketići

U Udruženju roditelja i djece sa posebnim potrebama „Izvor“ Srbac danas je  organizovano druženje povodom dočeka Nove godine, na  kojem  su sva djeca dobila prigodne novogodišnje paketiće koje je, po  peti  put  zaredom, donirala  Nevladina humanitarna  organizacija „Ihtus“ iz Banjaluke.Zakusku sa posnim jelima obezbjedila je firma „Mane komerc“,a podršku u organizaciji pružio je bračni par   Nemanja i Nevena Sember.
        Predsjednica udruženja „Izvor“ Srbac Mira Tatić uručila je  zahvalnice kolektivima i pojedincima koji su tokom godine pružali moralnu,stručnu, materijalnu  i volontersku podršku.
To su Opština Srbac,Mane komerc, Tatkom, Radio-Srbac,Dječiji vrtić,Turistička organizacija,Milenijum ,Udruženje „Cezar“kao   i pojedinci  Radenko Lepir,Karolina Stanišljević,Lela Bakić,Jelena Vranić,Isidora Tatrić i Miodrag Milutinović, koji je već peti put  bio u ulozi  Djeda Mraza.
   Predsjednica  udruženja Mira Tatić  rekla je da su u 2019. godini  ispunjena sva očekivanja  i realizovani svi planovi počev od opremanja prostorija,do organizovanja izleta   i  volonterskog rada mladih Srpčana.

Uz harmonikaša Dejana Ristića,djecu je uveseljavao Miodrag Milutinović i voditeljica  Karolina Stanišljević.

Nakon današnjeg druženja, polaznici  Izvora  biće na zimskom raspustu sve do pravoslavnog praznika Savindana .