Trener srbačke Sloge Slavko Vujić zadovoljan rezultatima u jesenjem dijelu prvenstva

Fudbaleri srbačke Sloge jesenji dio prvenstva u Drugoj ligi RS grupa zapad završili su na 5. mjestu na tabeli sa ukupno 26 osvojenih bodova. U četrnaest odigranih utakmica ekipa Sloge zabilježila je osam pobjeda, dva neriješena rezultata i četiri poraza.

Trener Sloge Slavko Vujić kaže da je zadovoljan postignutim rezultatima u prvom dijelu prvenstva.

,,Na samom startu prvenstva postavili smo sebi cilj da budemo među prvih pet ekipa na tabeli i to smo i ostvarili. Imamo jednu utakmicu manje, protiv ekipe Slobode iz Novog Grada i sa ta tri boda bili bi na trećem mjestu na tabeli. Ono što je veoma bitno je to da smo uspjeli par naših mladih igrača da uključimo u prvi tim što nam daje vjetar u leđa da Sloga može da bude u vrhu drugoligaške tabele“, kaže Slavko Vujić.

Zimska pauza traje do 24. januara, a proljetni dio prvenstva počinje 2. marta. O pripremnom periodu trener Sloge kaže:

,,Prvi dio priprema odradićemo u sportskoj dvorani u Srpcu. U planu su i četiri pripremne utakmice. Sa puno optimizma očekujemo drugi dio prvenstva. U ovoj sezoni nemamo cilj ulazak u Prvu ligu RS, ali da budemo u samom vrhu tabele to jeste naš zadatak. Imamo odličnu ekipu, veoma dobre uslove za rad i nema razloga to ne bude tako. Do kraja ove sezone nadamo se završetku izgradnje nove svlačionice i uz pomoćni teren sa reflektorima zaokružili bi jednu cjelinu koja nam daje sve preduslove da ostvarimo zacrtane ciljeve“, zaključio je trener Sloge Slavko Vujić.