Teniski tereni u Srpcu počinju sa radom, u toku upis u školu tenisa

Igranje tenisa na otvorenom u Srpcu biće moguće već od početka maja, što je u skladu sa najnovijom odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije koji je dozvolio rekreativne aktivnosti, trenažne procese i takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista u grupama od 30 osoba.
Ovo je izjavio direktor Teniskog kluba Srbac, Slavko Dragosavljević i dodao da kreću pripreme za organizaciju škole tenisa, kampove, takmičarske i rekreativne turnire.
Od iduće sedmice treninzi će se odvijati na otvorenom, svakog radnog dana u vremenu od 16 do 20, a vikendom od 8 do 12 časova. U ovom periodu moći će se izvršiti upis zainteresovanih u školu tenisa, a prijave se odvijaju do 25. maja, rekao je Dragosavljević.
U klubu je trenutno aktivno 30 članova sa kojima rade treneri Veronika Vukotić i Slavko Dragosavljević.
Pored redovnih članova, klub okuplja veliki broj rekreativaca za koje će 20. maja krenuti tradicionalno ligaško takmičenje koje će se odvijati do jeseni.
Dragosavljević kaže da će, ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, u drugoj polovini juna ove godine biti organizovan tradicionalni kamp reprezentacija Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije do 14 godina.
On poziva svu zainteresovanu djecu da postanu dio Teniskog kluba Srbac i tako razvijaju sportski duh i kvalitetno utroše slobodno vrijeme.
Dodatne informacije oko upisa mogu se dobiti putem telefona: 065/746-290.