Sutra u Kukuljama stručno-edukativni skup za poljoprivrednike

U Društvenom domu u Kukuljama sutra  sa početkom u 18 biće održan IV stručno-edukativni skup pod nazivom ,,Transfer novih znanja i tehnologija iz oblasti poljoprivrede“,  tokom kojeg će, osim tri predavanja o primjeni savremenih tehnologija u poljoprivredi, biti i izlaganje o podsticajnim mjerama i agrarnom budžetu za 2020.godinu.

Skupu će prisustvovati ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić sa saradnicima,načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević sa saradnicima, direktor i tim istraživača sa Poljoprivrednog instituta RS i brojni drugi gosti.

Za poljoprivrednike i poslovne partnere nakon predavanja će biti održano  druženje uz večeru, pa se pozivaju poljoprivrednici iz Srpca, Laktaša i Gradiške  da uzmu učešće u ovom skupu.

Organizator skupa je Poljoprivredni institut RS u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, a suorganizatori su kompanija ,,Agrosokić“ iz Bijeljine i kompanija ,,Morpho“ iz Beograda. Podršku je pružio i Savjet mjesne zajednice Kukulje.