Sutra Izbor najboljih sportista opštine Srbac

Tradicionalni Izbor najboljih sportista opštine Srbac za 2023.godinu biće održan sutra naveče (13.2.) u holu Centra srednjih škola”Petar Kočić”sa početkom u 18 časova.

Na manifestaciji će biti proglašeni najbolji sportista opštine Srbac za prošlu godinu i najbolji mladi sportista do 18 godina, a u ovim kategorijama biće uručene nagrade za prva tri mjesta.

Nagrade će dobiti i najbolji klub i mlada ekipa do 18 godina, a biće proglašen i najbolji sportski radnik za prošlu godinu.

Na svečanosti će biti dodjeljena i posebna priznanja pojedincima i kolektivima koji su ostvarili zapažen sportski uspjeh u prethodnim godinama, među kojima ima mladih talenata, sportskih legendi i drugih koji su u srbačkom sportu ostavili značajan trag.

Manifestaciju će obogatiti sportsko-zabavni program u kojem će nastupiti dvije grupe Udruženja”Cezar” i to ritmična gimnastika sa koreografijom “Light” i Cezarov hip hop.

Pokrovitelj izbora sportiste je Opština Srbac koja će obezbjediti novčanu nagradu za najuspješnijeg sportistu,pehare i diplome a organizator svečanosti proglašenja najboljih sportista i sportskih kolektiva je Radio Srbac.

Pozivaju se sportisti i ostali građani da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj i podrže dobitnike priznanja.