Srpčanin Dalibor Nikolić učestvovao u humanitarnoj akcij Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata

Povodom obilježavanja osme godišnjice od formiranja Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, policijski službenici ove uprave organizovali su humanitarnu akciju i prikupili određena novčana sredstva koja su uručili Roditeljskoj kući “Iskra” u Banjaluci i ЈU Centru “Zaštiti me”, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Humanitarna akcija organizovana je na nivou Uprave, a slične akcije su organizovane i prethodnih godina s ciljem prukupljanja pomoći osjetljivim kategorijama stanovništva. Među onima kojima je pomoć uručena u preoteklom periodu su i Dom za nezbrinutu djecu ,,Rada Vranješević” Banja Luka, kao i neke od višečlanih i socijalno ugroženih porodica.

Uručenju pomoći prisustvovao je i Srpčanin Dalibor Nikolić, načelnik Odjeljenja za protivdiverzionu zaštitu i predsjednik Organizacionog odbora za obilježavanje godišnjice Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata MUP-a Srpske, koji je jedan od redovnih učesnika humanitarnih akcija i akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Nikoliću je prije dvije godine uručeno priznanje za visok stepen profesionalnosti i požrtvovanosti u spašavanju ljudskih života.