Srbački stonoteniseri ostvarili odličan uspjeh na Otvorenom prvenstvu RS za mlađe kategorije

U sportskoj dvorani ,,9 januar“ u Srpcu juče održano Otvoreno prvenstvo RS za mlađe kategorije na kojem je nastupilo preko 50 mladih stonotenisera iz Banjaluke, Mrkonjić Grada, Dervente , Prijedora i Doboja.

Sekretar OSTK Srbac Nedeljko Pantelić rekao je da su u klubu zadovoljni rezultatom koji su ostvarili stonoteniseri Srpca.

,, Ukupno smo osvojili devet medalja što je odličan rezultat. To je dokaz da se mladim kategorijama radi kvalitetno što na kraju donosi rezultat. Irina Lepir osvojila je treće mjesto u konkurenciji najmlađe kadetkinje,Matej Topalović je ubjedljivo osvojio zlatnu medalju u konkurenciji najmlađi kadeti, Marija Panić je takođe osvojila zlatnu medalju u juniorskoj konkurenciji a Bojana Nježić je bila drugo mjesto u dvije konkurencije kadeti i juniori.

Aleksa Pantelić je osvojio drugo a Marko Malešević treće mjesto u juniorima dok su Ana Mirjana Davidović i Andrej Panić stigli do bronzane medalje u kadetima“, rekao je Nedeljko Pantelić.

Goran Unčanin iz Prijedora koji je selektor reprezentacije BIH rekao je da je turnir bio odličan i dobra prilika da se na djelu vide mladi igrači . Svi koji su danas bili u dvorani mogli su da uživaju u veoma kvalitetnim mečevima, rekao je on.

U OSTK Srbac od danas polako počinju sa pripremama za veliki turnir ,,Srbac open 2023“ koji će se održati 11 . juna.