Servisne informacije

Prema informaciji koju smo dobili iz Policijske stanice Srbac, juče je prijavljeno krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ , gdje je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog napada na drugo lice. Žrtva nasilja je zadobila lake tjelesne povrede. Slijedi dalji rad policijskih službenika i dostavljanje izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu, a protiv osumnjičenog slijedi pokretanje krivičnog postupka.

 U Poveliču se sinoć dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem putničkog automobila sa kolovoza. Vozilom je upravljalo lice iz Srpca, koje je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobilo tjelesne povrede. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Srbac.

Juče je prijavljeno da je u Kaocima primijećena veća grupa ljudi koji izgledom i ponašanjem asociraju na migrante. Postupajući po prijavi, policijski službenici su konstatovali da se radi o 10 lica, državljana Iraka. Isti su upućeni u Migracioni centar u Sarajevo, a o svemu je obaviješten inspektor za strance u terenskom centru u Banjaluci.