Predsjednik RS Željka Cvijanović čestitala Međunarodni praznik rada

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je građanima, radnicima i sindikalnim organizacijama u Srpskoj Međunarodni praznik rada – 1. maj, a posebnu zahvalnost i podršku iskazala radnicima koji obavljaju najizazovnije poslove u borbi protiv epidemije izazvane virusom korona.
Cvijanovićeva je poručila da su institucije Republike Srpske čvrsto opredijeljene da nastave sa podrškom privredi i zaštiti radnika da bi, zajedno sa socijalnim partnerima, nakon što prođe borba za očuvanje zdravlja i života, mogli sanirati štetu u privredi i zajedničkim mjerama zaštititi svakog radnika i njegovo radno mjesto.

“U uvjerenju da ćemo u narednom periodu nastaviti zacrtanim putem razvoja, te da ćemo svjedočiti otvaranju novih radnih mjesta i rastu broja zaposlenih, kao i poboljšanju životnog standarda svih građana Republike Srpske čestitam vam 1. maj, Međunarodni praznik rada”, navela je Cvijanovićeva u čestitki.

Predsjednik Srpske je istakla da se ove godine 1. maj obilježava u drugačijim okolnostima, te iskoristila priliku da još jednom apeluje na građane da se pridržavaju zvaničnih preporuka i preventivnih mjera da bi se iz zdravstvene i ekonomske krize izašlo sa što manje posljedica.

“Povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, svim građanima, radnicima i sindikalnim organizacijama u Republici Srpskoj upućujem srdačne čestitke”, dodala je Cvijanovićeva.