Poziv na miting “Srpska te zove”, organizovan prevoz iz Srpca

Načelnik opštine Mlađan Dragosavljević pozvao je sve građane Srpca i Republike Srpske da u četvrtak 18. aprila u 18 časova dođu na Trg Krajine, te budu učesnici mitinga “SRPSKA TE ZOVE”.

Obavještavaju se građani da će prevoz iz Srpca biti organizovan u četvrtak u 16 časova na platou ispred Sportske dvorane “9. januar” a prijave se mogu izvršiti na broj telefona 051/740-001, lokal 113 ili lično u kancelariji broj 6 u zgradi Opštinske uprave u Srpcu.

U pozivu na miting, koji je upućen i od strane rukovodstva i brojnih zvaničnika Republike Srpske, istaknuto je da se Srpska nalazi pod najvećim udarima u svojoj poslijeratnoj istoriji i da sve ono za šta su se u Odbrambeno-otadžbinskom ratu borili i izborili najbolji sinovi naše Republike, danas žele da nam u miru oduzmu.

Zbog toga će se na ovom masovnom okupljanju izraziti nezadovoljstvo povodom inicijative da se u Generalnoj skupštini UN-a usvoji rezolucija o Srebrenici i uputiti jasna i glasna poruka da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gđe i kakve odluke donosili.