Polaznici vrtića sa svojim bakama pravili zimnicu

Polaznici Dječijeg vrtića ,,Naša radost“ Srbac danas su imali zanimljivu aktivnost. Na obostrano zadovoljstvo, djeca su u vrtiću sa svojim bakama pravila zimnicu, tačnije džem od raznog voća. Proizvodi, koji su danas nastali, biće prodajnog karaktera na ovogodišnjoj manifestaciji ,,Jesenja svečanost“, koja će biti održana krajem novembra u Domu kulture, a sredstva prikupljenja prodajom će biti usmjerena za presvlačenje stolica u vrtiću.
Vaspitačica Bogdana Miholjčić kaže da su današnjim druženjem i pravljenjem zimnice ujedno počeli sa pripremama za pomenutu manifestaciju, a pred njima je i ostatak posla o pripreme programa, kako bi i ove godine sadržaj manifestacije bio bogat i zanimljiv.
U prostorijama vrtića danas se vidjela neizmijerna ljubav baka i njihove unučadi. Bake kažu da su sa zadovoljstvom došle da se prave džem i podrže trud i rad vaspitačica. Kao potvrda da im je bilo lijepo, stoje izjave da se nadaju da će ponovo biti pozvane.
Djeca kažu da im je bilo drago što su njihove bake danas bile sa njima, vidjele gdje borave i dodaju da su naučili šta je od namirnica potrebni i kako se pravi zimnica.
Više fotografija možete pogledati u albumu ,,Vrijedne ruke polaznika vrtića i njihovih baka” na facebook profilu Radio-Srpca.