Počele završne svečanosti srbačkog vrtića.Bogat program starije jasličke i male vrtićke grupe.

U Domu kulture Srbac sinoć je započeo serijal završnih svečanosti Dječijeg vrtića”Naša radost” Srbac pod nazivom „Šarena igra”.

Ove godine zbog poštovanja epidemioloških mjera, svečane priredbe su planirane da se održe svake večeri u Domu kulture do petka 25.juna sa početkom od 19 časova kako bi se posjetiocima predstavili polaznici svih vaspitnih grupa.

Posjetioce je na početku svečanosti pozdravila direktorica ustanove Dijana Milanković i pozvala ih da po prvi put uživaju u programu mališana starije jasličke i male vrtićke grupe.

“Nemojte da vas spriječi ni najveće čudo da se kod nas provedete ludo.Završnu svečanost mi pravimo,a bez vas nećemo da slavimo.Igraćemo,pjevaćemo dok se mrak ne spusti,kući ćete ići kad vas vrtić pusti,”rekla je pozdravljajući roditelje direktorica Milanković i dodala da se nada da ovakva organizacija neće umanjiti kvalitet,kreativnost i maštovitost programa scenografije i kostima po kojima je njihova završna svečanost prepoznatljiva.

Direktorica Dijana Milanković je naglasila da su u holu Doma kulture pripremili kreativnu prodajnu izložbu i pozvala roditelje da ih podrže jer od prikupljenih sredstava planiraju kupiti nove igračke za vrtić.

Završnu svečanost večeras sa početkom od 19 časova pripremaju polaznici mješovite vrtićke grupe srbačkog vrtića.