Počele pripreme Fudbalskog kluba ,,Sloga” za proljećni dio sezone

Fudbaleri srbačke Sloge sinoć startovali sa pripremama za proljećni dio prvenstva u Drugoj fudbalskoj ligi RS, grupa Zapad. Prvi dio priprema odradiće u Sportskoj dvorani ,,9. januar” nakon čega se sele na teren sportskog centra u Srpcu, rekao nam je trener fudbalera Sloge Slavko Vujić i dodao:
,,Nakon pet, šest treninga u dvorani već sledeće sedmice izlazimo na otvoreno i radićemo na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Srpcu. U planu je da odigramo pripremne utakmice sa ekipama Sloge iz Podgradaca, Tekstilcem iz Dervente, Kozarom iz Gradiške, Lijevčem iz Nove Topole i generalna proba je 7. marta protiv ekipe Obradovca”, kaže Slavko Vujić.
Prema njegovim riječima u trenažnom procesu je 26 igrača od kojih je pet novih na kojima je da pokažu kvalitet i izbore mjesto u timu. U rad sa prvim timom uključeno je i šest mladih igrača iz kadetske selekcije Omladinske škole fudbala Sloge.
Prvenstvo startuje 7.marta, a u prvom kolu ekipa srbačke Sloge je slobodna, dok u drugom kolu gostuje ekipi Poleta iz Broda 15. marta.
Cilj je ostvariti plasman na šesto ili sedmo mjesto na tabeli.