Počela akcija ,,Jedan slatkiš-jedno dijete“

Bliži se vrijeme praznika i darivanja,kojem se posebno raduju djeca. Nevladina organizacija ,,Milenijum“ Srbac i ove godine je pokrenula akciju  pod nazivom ,,Jedan slatkiš-jedno dijete“, kako bi se obradovali namlađi članovi socojalno ugroženih porodica sa područja naše opštine. Milenijum ovu akciju realizuje u saradnji sa Centrom za socijalni rad Srbac, Crvenim krstom Srbac, Udruženjem građana ,,C.E.Z.A.R.“ i Savjetom učenika Centra srednjih škola ,,Petar Kočić“ Srbac.

Po riječima predsjednice NVO ,,Milenijum“ Sanele Vidović, danas je u prostorijema C.E.Z.A.R.-a završena priprema kutija koje će biti postavljene u trgovinskim radnjama širom opštine, a u koje će građani moći ostaviti slatkiše koji će biti pakovani u novogodišnje paketiće.

,,Petnaestu godinu zaredom organizujemo ovu akciju, koja će ove godine trajati do 25.decembra. Podjela paketića će biti krajem decembra u holu Centra srednja škola, a Centar za socijalni rad će na osnovu registra korisnika svojih usluga formirati spisak djece kojoj će paketići biti uručeni“, kaže Sanela Vidović i poziva građane da uzmu učešće i ubace slatkiše u postavljene kutije, jer će na taj način dati svoj dobrinos za radost i osmjehe socijalno ugrožene djece.