Pobjeda rukometaša Srpca na startu sezone

U prvom kolu Druge lige RS za rukometaše ekipa Srpca sinoć je u sportskoj dvorani ,,9 januar „ u Srpcu upisala pobjedu nad ekipom ,,Borac 2 „ iz Banjaluke rezultatom 31:28.

Novi trener srbačkih rukometaša Danko Ignjatić kaže da je zadovoljan pobjedom ali da je pred njegovom ekipom još mnogo rada i truda kako bi stigli do zacrtanog cilja a to je vrh tabele.

,,Generalno imamo problema sa igračkim kadrom. Sve je manje mladih koji žele da se bave sportom pa tako i rukometom ali vratili smo u tim neke starije igrače i krenuli smo u neku novu priču pa ćemo vidjeti kako dalje“, rekao je Ignjatić.

Kapiten Rukometnog kluba Srbac Milan Đurić koji je bio i najbolji pojedinac utakmice kaže da je ovom timu cilj da mlade igrače što je moguće više afirmišu kako bi u narednom periodu preuzeli ulogu nosioca igre i bili budućnost rukometa u Srpcu.

,,Mislim da je publika mogla da uživa u utakmici. Dali smo sve od sebe i mislim da smo zasluženo pobjedili mladu ekipu ,,Borca 2“.U drugom poluvremenu smo popravili igru u odbrani i to nam je na kraju donijelo pobjedu“, kaže Đurić.