Omladinske selekcije srbačke Sloge broje preko 70 članova

Dolaskom novog rukovodstva na čelo Fudbalskog kluba ,,Sloga“ u Srpcu , prije godinu i po dana, velika pažnja posvećena je aktiviranju omladinskih selekcija u klubu kojih u tom trenutku praktično nije ni bilo. Kako nam je rekao predsjednik kluba Branko Grahovac, danas u tri omladinske selekcije ima preko 70 dječaka koji se takmiče u drugoj omladinskoj ligi RS.

Prema njegovim riječima, u klubu nemaju rezultatski imperativ nego okupiti što veći broj djece da žive u zdravoj sredini, da se bave sportom,  a ukoliko neko pokaže kvalitet može da napravi karijeru. Da je to moguće najbolji primjer je upravo Branko Grahovac, koji je prve fudbalske korake napravio u Slogi, a radom i trudom stigao je do nastupa u   fudbalskoj Ligi šampiona

Bitno je istaći da je srbačka Sloga jedan od rijetkih ili možda i jedini klub u RS u kojoj je omladinska škola potpuno besplatna, a sa djecom  rade treneri Slavko Vujić i Branimir Dabić.

Zbog duge pauze u zimskom periodu, treninzi će se redovno održavati do polovine decembra  u Sportskoj dvorani ,,9.januar“  u Srpcu, rekao nam je predsjednik FK ,,Sloga“ Branko Grahovac .