Omladinci Sloge uspješni na Medjunarodnom turniru u Novoj Topoli

Omladinske selekcije Sloge, uzrasta 2008. i 2012. godište, bile su među najboljima na drugom po redu Međunarodnom fudbalskom turniru za djecu pod nazivom ”Volej Кup 2021” koji je održan juče u Novoj Topoli.

Ekipe Sloge predvodio je trener Dragan Tendžerić, a najbolji plasman ostvarili su dječaci 2008. godišta koji su u izuzetno teškoj konkurenciji došli do finala bez poraza, i sa samo dva primljena gola. U finalu su posustali i izgubili od Željezničar Sport Tima iz Banjaluke sa 1:0.

Za osvojeno drugo mjesto dobili su medalje, pehar i diplomu a za najboljeg golmana turnira je proglašen golman Sloge Marko Vučenović. Slogina ekipa godišta 2012. je stigla do polufinala, takođe, bez poraza, gdje je nakon regularnog vremena 1:1 izgubila na penale od ekipe OFК Lav Laktaši sa 3:2.

Obje selekcije iz Srpca su bile prve u grupi nakon grupne faze.

„Zadovoljni smo rezultatima a najviše napretkom naših mladih igrača koji će sasvim sigurno biti budući nosioci igre Sloge. Plasirali su se u sam vrh turnira igrajući protiv jačih timova, što dokazuje da se dobro radi u klubu sa djecom koja su talentovana i među kojima ima fudbalskih bisera“, rekao je trener Dragan Tendžerić.

Organizator turnira, koji je održan na terenima Fudbalskog kluba „Lijevče“, bila je Škola fudbala ”Volej” iz Nove Topole.