Objavljen javni poziv za dodjelu sredstava omladinskim neformalnim grupama

Načelnik opštine Mlađan Dragosavljević objavio je javni poziv za odobravanje sredstava u iznosu od 12.000 КM za realizaciju projekata omladinskih neformalnih grupa sa područja opštine Srbac za 2021. godinu.

Pravo učešća imaju omladinske neformalne grupe sa područja opštine Srbac sastavljene od najmanje tri osobe starosti od 15 do 30 godina. Maksimalan iznos sredstava koji se može tražiti od Opštine Srbac iznosi do 1.500 КM po zahtjevu. Omladinska neformalna grupa mora obezbijediti svoje učešće od najmanje 50 % od traženih sredstava od opštine Srbac, pri čemu učešće omladinske neformalne grupe može biti u različitim oblicima: novac, rad, materijal i slično. Trajanje realizacije svih projektnih aktivnosti svakog projekta ne može biti duže od 90 dana.

Više detalja o javnom pozivu, uz obrazac zahtjeva za prijavu, možete preuzeti na internet stranici Opštine Srbac,srbac-rs.com.

Rok za prijavu je 15.07.2021. godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 051/740-001 (lokal 217) ili lično u zgradi Opštinske uprave Srbac, u kancelariji broj 10.