NVO ,,Milenijum” : U ponedjeljak počinju besplatne kreativne radionice

Nevladina organizacija ,,Milenijum” Srbac organizuje novu aktinost za mlade, a u pitanju su besplatne kreativne radionice.

Kako nas je informisala predsjednica Milenijuma Sanela Vidović, radionice su namijenje djeci uzrasta od 11 godina, pa naviše, a obuhvataće radionice dekupaža,  izrade nakita i fotgrafsku. Rad će biti organizovan svakog ponedjeljka od 14 časova u kancelariji Milenijuma koja se nalazi na drugom spratu Vatrgosnog doma u Srpcu. Prvo kreativno druženje je zakazano za sljedeći ponedjeljak, 15.novembra. Mjesta još ima I dobro došla su sva djeca i mladi koji su raspoloženi da lijepo druženje i kreativan rad.

,,Naše radionice će se održavati jednom sedmično, a prijave se mogu izvršiti lično u vrijeme održavanja radionica ili putem našeg fb profila NVO Milenijum. Radionicu dekupaž tehnike će voditi učiteljica Vesna Maksimović, fotografsku radionicu  učenica Tijana Adamović, a u organizaciju svega pomenutog su uključene učenice Jelena Ljubojević i Tamara Petković”, rekla je Vidović i dodala da je u planu saradnja sa Udruženjem roditelja i djece sa posebnim potrebama ,,Izvor” Srbac, odnosno organizovanje zajedničkih radionica.

Radionice će trajati do početka marta, kada je planirana završna izložba radova i prezentacija kratkog videa koji će pokazati šta su polaznici radili tokom četiri mjeseca.

Sanela Vidović zahvaljuje Opštini Srbac na finansijskoj podršci i svojim  saradnicima bez kojih bi bilo nemoguće organizovati i realizovati bilo koju Milenijumovu aktivnost.

Pored radionica, u NVO ,,Milenijum” počinju pripreme za realizaciju humanitarne akcije ,,Jedan slatkiš-jedno dijete”, koja će početo 1.decembra.