Nastavljeno prvenstvo u Područnoj ligi Gradiška: Mladi Krajišnik savladao Borac iz Mašića sa 4:0

Nakon zimske pauze počeo je drugi dio prvenstva u Područnoj ligi Gradiška gdje se takmiči jedini predstavnik iz naše opštine, Mladi Krajišnik iz Kukulja.

U premijernoj utakmici, Kukuljčani su sa ubjedljivih 4:0 savladali Borac iz Mašića a strijelci su bili Mladen Ugren sa dva pogotka i Slađan Božić i Ostoja Sember po jedan. Domaći igrači prikazali su odličnu partiju i zasluženo ostvarili sedmu prvenstvenu pobjedu kojom su se učvrstili na osmom mjestu sa 23 boda.

Sekretar kluba Radojica Vidović kaže da su u polusezoni pojačali ekipu sa šest iskusnih igrača, od kojih su petorica iz srbačke a jedan iz laktaške opštine. Jedan od njih je i dvostruki strijelac Mladen Ugren koji je donedavno nastupao za Slogu iz Srpca.

“Naše ambicije su da ostanemo stabilan član Područne lige i ovom pobjedom smo odmakli od zone ispadanja, tako da vjerujem da ćemo do kraja prvenstva ispuniti cilj. Imamo dobar i mlad tim koga je sjajno posložio trener Željko Bijelić iz Nove Topole i zadovoljan sam atmosferom u klubu i ponašanjem igrača”, rekao je Vidović.

On ističe da će u narednom periodu raditi na tome da se rad kluba izdigne na još viši nivo kako bi i dalje bili jedan od najstabilnijih fudbalskih kolektiva u našoj opštini.Narednog vikenda Mladi Krajišnik će gostovati kod Sloge DIPO iz Gornjih Podgradacakoja je trenutno na petom mjestu.