Nacrt Strateške platforme stavljen na uvid javnosti

Opštinska uprava Srbac obavještava građane da je u skladu sa Zakonom o strateškom planiranju i upravljanju razvojem u Republici Srpskoj započet proces izrade nove Strategije razvoja opštine za period 2022-2028. godine.

U okviru prve faze izrade dokumenta, Razvojni tim opštine je, uz konsultantsku podršku Projekta integrisanog lokalnog razvoja (ILDP) projekta, zajedničkog projekta Vlade Švajcarske i UNDP-a u Bosni i Hercegovini, pripremio i usaglasio prvi Nacrt strateške platforme.

Nacrt se u elektronskoj formi, putem zvanične internet stranice Radio Srpca i Opštine, stavlja na uvid javnosti i konsultacije u trajanju od 15 dana. (u Nacrtu nedostaju podaci o elektroenergetskoj infrastrukturi koji će biti obrađeni naknadno).

Pozivaju se građani da prijedloge i sugestije dostave pismenim putem do 30.12.2021. godine na email: privreda.razvoj@srbac-rs.comLink na dokument: https://docs.google.com/document/d/1eoxVhEE07JR2Ka1uTy361Dr9iGfNbmGN/edit?fbclid=IwAR0l3iOfa1XxOGUgANwRi49ysLEC4lJeHuiqV0HvRA0vygEycor_WkdNqgQ