Kadetska selekcija Fudbalskog kluba Sloga nadmoćno stigla do titule prvaka

U posljednjoj utakmici u ovoj sezoni Područne lige PFS Gradiška za kadete fudbaleri srbačke Sloge pred svojim navijačima proslavili su titulu do koje su dominantno stigli bez ijednog poraza.

Trener kadeta Sloge Jovica Rakić čestitao je svojim fudbalerima na osvojenoj tituli.

,, Nadmoćno smo stigli do titule bez ijedne izgubljene utakmice ali što je zanimljivo bez žutih I crvenih kartona što dovoljno govori o kakvoj korektnoj ekipi se radi. Ovo je rezultat upornog rada na treninzima kojima su se redovno odazivali i na kraju sa 11 bodova prednosti osvojili prvo mjesto u svojoj konkurenciji.

Na ovaj način nastavljena je tradicija jer su kadeti Sloge i prošle godine bili prvaci. Kvalitetno se radi i u pionirskoj i u kadetskoj selekciji Sloge I to se vidi po rezultatima. Ako ovi momci budu posvećeni fudbalu Sloga ne bi trebalo da brine za igrački kadar” kaže Jovica Rakić.

Kapiten kadetske selekcije Sloge David Ačić kaže da je ponoson na čitavu ekipu.

,,Nismo dobro startovali ali smo iz utakmice u utakmicu rasli kao ekipa I zasluženo smo osvojili titulu. Najveća konkurencija nam je bila ekipa Lijevča iz Nove Topole ali smo i njih savladali u derbiju i nadmoćno stigli do prvog mjesta. I sledeće sezone ostajemo na okupu i nadam se da možemo da obranimo titulu” rekao je David Ačić.

Očekuje se da će zvanično uručenje trofeja biti organizovano u srijedu 31. maja prije finalnog meča Kupa Opštinskog fudbalskog saveza Srbac.