Kabinet predsjednika Republike Srpske novčano pomogao rad Boračke organizacije opštine Srbac

Boračkoj organizaciji opštine Srbac stigla je vrijedna novčana pomoć i podrška. Naime, iz kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, na žiro račun Boračke organizacije opštine Srbac uplaćen je novčani iznos od 5.000 maraka.

Predsjednik BO opštine Srbac i Fonda solidarnosti Goran Plotan izražava zadovoljstvo podrškom predsjednika Republike Srpske i veliku zahvalnost na pruženoj pomoći.

„Boračka organizacija opštine Srbac pismenim putem se obratila predsjedniku Republike sa molbom za pomoć u aktivnostima Boračke organizacije i našeg Fonda solidarnosti na pružanju pomoći najugroženijim članovima BO opštine Srbac.

U zahtjevu smo obrazložili aktivnosti Boračke organizacije i svrhu postojanja Fonda, realizaciju u proteklim godinama kao i planirane aktivnosti u tekućoj godini.

Obradovani smo ovom vrijednom pomoći i mogu samo uputiti zahvalnost predsjedniku Republike Srpske u ime Boračke organizacije opštine Srbac i u svoje ime što je naš zahtjev prihvatio, te nam pomogao kako bi planirano mogli i realizovati“, istakao je Plotan.