Izbor sportiste opštine Srbac za 2019.godinu zakazan za 22.januar 2020.

Juče je u zgradi Opštine Srbac održana prva sjednica Organizacionog odbora manifestacije “Izbor sportiste opštine Srbac u 2019. godini“, na kojoj je odlučeno da se ova sportska manifestacija održi u srijedu, 22.januara, sa početkom u 17 časova u holu Centra srednjih škola “Petar Kočić“ Srbac.
Ovo je tradicionalna manifestacija koja će biti održana pod pokroviteljstvom Opštine Srbac, u organizaciji JP“Radio-Srbac“ 17. godinu zaredom, s ciljem da se proglase najuspješniji sportisti u svim kategorijama prema utvrđenim kriterijima.
Orgonizacioni odbor je juče imenovao sedmočlani stručni žiri, usvojio Odluku o kriterijima za izbor najboljih sportista opštine Srbac u 2019.godini i donio zaključak o raspisivanju Javnog poziva za konkurs za izbor najboljih sportista, koji će biti otvoren od 4.decembra 2019 .do 10. januara 2020. godine .
Direktorica naše medijske kuće Ljiljana Koščica koja je, u odsustvu predsjednika Skupštine opštine Srbac Mirka Stiojića, predsjedavala sjednicom kaže da je Radio-Srbac zadužen za organizacione pripreme ovog sportskog događaja, a za nagradu mogu biti predloženi aktivni sportisti, učesnici sportskih takmičenja koja su organizovana na nivou opštine Srbac, Republike Srpske, državnog i međudržavnog nivoa u 2019. godini , najuspješniji sportski radnik, najuspješniji mladi sportista do 18 godina, najuspješniji sportski klub koji je ostvario zavidne rezultate u 2019. godini i najuspješnija mlada ekipa do 18 godina.
Da podsjetimo, prošle godine za najuspješnijeg sportistu opštine Srbac proglašen je fudbaler Borislav Djogić, kadetski reprezentativac RepublikeSrpske, član fudbalskog kluba „Krupa“.