,,Izvor“ proslavio Novu godinu

Udruženje roditelja i djece sa posebnim potrebama ,,Izvor“ Srbac  juče je organizovalo novogodišnje  druženje i dodjelu paketića.

Djecu u Izvoru je obradovao dolazak Djeda Mraza, koji im je uručio poklone, nakon čega je uslijedilo druženje uz svirku na harmonici Dejana Ristića.

Pored redovnih članova Izvora, paketiće su dobili i učenici posebnog odjeljenja Osnovne škole ,,Jovan Jovanović Zmaj“ Srbac, a ove godine donatori poklona su specijalista oftalmologije dr Dobrila Mikić i medicinska sestra Zorica Stančić,koja po četvrti put daruje paketiće.

Predsjednica Udruženja Mira Tatić je zahvalila donatorima i svim građanima poželjela srećne predstojeće praznike.

,,U Udruženju smo danas obilježili kraj ove godine,koja je za nas protekla uspješno, jer smo dosta toga radili i organizovali.  Drago nam je što nas, osim  Opštine Srbac, podržavaju brojni donatori, koji nam pomažu da ostvarmo sve ono što smo planirali. Želim svima da im zahvalim, a danas ću istaći doktoricu Dobrilu i medicinsku sestru Zoricu, koje su nam pripremile novogodišnje paketiće,zatim Rosu Kusić, koja nam je donirala 250 maraka, kao i Doranu i Danijeli Stojić koji su donirali dva nova kreveta za naše članove“, rekla je Mira Tatić i čestitala praznike građanima opštine Srbac i svim ljudima dobre volje.

Novogodišnje druženje se trdiocionalno organizuje svake godine, a djeca su nedavno obradovana i nikoljdanskim paketićima.

Paketići će takođe biti podijeljeni za Pravoslavnu novu godinu i Svetog Savu, rekla nam je Mira Tatić.

,,Praktikujemo da svaku godinu ispratimo i novu dočekamo sa nečim lijepim, tako da već na početku 2022.planiramo nova druženja uz paketće“, rekla je Tatić.