Izbor najboljih sportista opštine Srbac 15. februara

Pod predsjedavanjem predsjednika SO-e Srbac Miloša Budića, u zgradi Opštine Srbac juče je održana prva sjednica Organizacionog odbora manifestacije“Izbor sportiste opštine Srbac u 2021.godini“ na kojoj je odlučeno da se ova sportska manifestacija održi u utorak, 15. februara, sa početkom u 18 časova.

Ovo je tradicionalna manifestacija koja će biti održana pod pokroviteljstvom opštine Srbac u organizaciji Radio-Srpca,devetnaestu godinu zaredom.

„Danas smo imenovali sedmočlani Stručni žiri ,usvojili Odluku o kriterijima za izbor najboljih sportista opštine Srbac u 2021.godini i donijeli zaključak o raspisivanju Javnog poziva za konkurs za izbor najboljih sportista koji će biti otvoren od 21.decembra 2021.godine do 21.januara 2022.godine“, rekao je predsjednik Organizacionog odbora manifestacije Miloš Budić i dodao da je Radio-Srbac zadužen za organizacione pripreme ovog sportskog događaja.

„Iako je i ova godina,ali ne toliko kao prošla bila sportski osakaćena zbog pandemije virusa korona,sportskih rezultata i medalja nije nedostajalo,tako da očekujem da će i ove godine biti kvalitetnih prijedloga.

Za nagradu mogu biti predloženi aktivni sportisti,učesnici sportskih takmičenja koja su organizovana na nivou opštine Srbac,RS,državnog i međudržavnog nivoa u 2021.godini ,najuspješniji sportski radnik,najuspješniji mladi sportista do 18 godina ,najuspješniji sportski klub koji je ostvario zavidne rezultate u 2021.godini i najuspješnija mlada ekipa do 18 godina“,kaže Budić.

Iz Organizacionog odbora pozivaju sportske i nevladine organizacije,i pojedince da svoje prijedloge dostave najkasnije do 21.januara 2022.godine.Podsjećamo,prošle godine za najuspješnijeg sportistu opštine Srbac proglašen je Đorđe Đurić iz Rukometnog kluba”Srbac”.