Gradski turnir u malom fudbalu u Srpcu počinje 16. jula

Danas je pod predsjedavanjem načelnika Mlađana Dragosavljevića održan prvi inicijalni sastanak za organizaciju tradicionalnog Gradskog turnira u malom fudbalu”Srbac 2021″ na kojem je jednoglasno dogovoreno da se turnir održi u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravstvo RS,a da početak turnira bude 16 juli.

,,Jedan od zaključaka današnjeg sastanka je da se u skladu sa trenutnom situacijom kotizacija za učešće ekipa na turniru smanji sa dosadašnjih 200 KM na 100 KM po ekipi. Cilj nam je da animiramo što više domaćih ekipa prije svega sve one klubove koji djeluju u okviru Opštinskog fudbalskog saveza ali i ekipe koje godinama učestvuju na Gradskom turniru u Srpcu. Format takmičenja ostaje isti a to je 5+1” igrača”, rekao je za Radio Srbac načelnik oštinskog Odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti Marko Miholjčić.

,,Već sledeći ponedeljak 28.juna , biće odžan novi sastanak na kojem će i zvanično biti formiran Organizacioni odbor koji će raditi na organizaciji svih potrebnih detalja kako bi ove godine turnir bio uspješan kao i prethodnih godina. Znamo da prošle godine nije bilo turnira pa se nadamo da će ove godine odziv publike na tribinima biti dobar a u tom pravcu idu i radovi na uređenju kako tribina tako i prostora oko stadiona malih sportova u Srpcu”, zaključio je Miholjčić.

Gradski turnir u malom fudbalu u Srpcu ima tradiciju dugu 57. godina.