Dodijeljeni paketi socijalno ugrženim borcima opštine Srbac

 Boračka organizacija Srbac je danas u spomen-sobi organizovala podjelu božićnih poklon paketa za boračke kategorije po prijedlogu mjesnih boračkih organizacija. Podjeli paketa, pored boraca, prisustvovali su predsjednik Boračke organizacije Srbac Goran Plotan, načelnik Odjeljenja za opštu upravu Duško Mitrić, predsjednik Odbora porodica poginulih  boraca  Branko Grahovac, predsjednik Odbora ratnih vojnih invalida Goran Trivunić, predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije opštine Srbac  Dragan Aleksić,sekretar Boračke organizacije Darko Lajić. Prije uručivanja paketa, minutom ćutanja je odata pošta poginulim borcima.

 Po riječima predsjednika Boračke organizacije Srbac Gorana Plotana, danas je podijeljeno 47 paketa, koje su obezbijedile Opština Srbac i Boračke organizacija.

,,Boračka  organizacija opštine Srbac nastavlja tradiciju da pred božićne praznike i Dan Republike uruči poklon pakete najugroženijim borcima sa područja naše opštine. Nadam se da će položaj boračkih kategorija biti bolji i svimborcima želim srećnu Novu godinu i predstojeće praznike“, izjavio je Plotan.

Borci su zahvalili Boračkoj organizaciji i Opštini Srbac na paketima,ističući da im je od samog sadržaja paketa važnije to ih se neko sjetio pred predstojeće praznike.  

,, Hvala Boračkoj organizaciji i Opštini Srbac na znaku pažnje. Lijepo je znati da se neko sjetio ljudi koji su stvarali Republiku, koji su podnosili žrtve za svoj narod“, kaže  Dragan Kotur, predsjednik Mjesne boračke organizacije Kukulje.