Diskoteka “Slavija” u Srpcu organizuje RETRO PARTY 35+

Ako želite da se vratite u prošle trenutke svojih najboljih izlazaka, sresti stare prijatelje i uživati u zlatnom dobu muzike i druženja, diskoteka ,,Slavija” sprema žurku za vas večeras od 19 časova . Duh 80.godine  u autentičnom prostoru diskoteke “Slavija”, sa istim osobljem iz tih godina,  istom ponudom pića iz perioda kao i najboljim hitovima osamdesetih koji su se tada slušali.

O tome kako su došli na ovu ideju i kako je zamišljeno to veče  Slavko Vujić, vlasnik diskoteke ,,Slavija” kaže:

,,Ideja je stara preko godinu dana i planirali smo to organizovati još dok je pokojni otac Stole bio živ, jer to je bila njegova želja, da se aktivira diskoteka za koju nas vežu samo lijepe uspomene. Svi već znaju da se on preko 50 godina bavio ugostiteljstvom. Ambijent je isti, osoblje je iz tog peroda, kao i ponuda pića. Za muziku je zadužen DJ Dejan Jovičić koji je ranije radio u našoj diskoteci, tako da se trudimo da zadržimo taj duh osamdestih i devedesetih godina. Pored diskoteke otvaramo vrata i našeg dobro poznatog restorana ‘Slavija’ iznad diskoteke ‘Slavija’, gdje možete uživati sa prijateljima uz pucketanje vatre pored kamina, u opuštenoj atmosferi, prisjećajući se mladelačkih dana, ludih zabava i provoda. Pripreme traju već više od mjesec dana i spremno dočekujemo žurku večeras”, kaže Slavko Vujić

Zbog velike zainteresovanosti za ovaj događaj u Diskoteci “Slavija” treba dodati da su karte rasprodane i diskoteka će biti popunjena do poslednjeg mjesta, a zbog toga su u diskoteci “Slavija” odlučili da zakažu i novu retro žurku u subotu, 6. aprila. Prodaja ulaznica za ovaj događaj je u toku.