,,C.E.Z.A.R“ na zimskom turniru okupio ljubitelje stonog tenisa

Drugo zimsko takmičenje u stonom tenisu, u organizaciji Udruženja građana “C. E. Z. A. R.” iz Srpca, održano je u subotu u prostorijeme Udruženja.  Takmičenju je pristupilo 30 takmičara, raspoređenih u tri različite kategorije.  U najmlađoj, kadetskoj konkurenciji, najbolji je bio Aleksa Pantelić, dok je drugo mjesto zauzeo Marko Malešević, a treće Vuk Popović. U izuzetno jakoj juniorskoj kategoriji, pobjednički pehar osvojio je Milan Topić, koji je ostavio Radišu Vujića na drugom mjestu, a treći je bio Mihajlo Majstorović. U seniorskoj kategoriji pobjednik je Aleksandar Obradović iz Gradiške, drugo mjesto zauzeo je Srđan Aničić, dok je trećeplasirani Milovan Kusić.

Direktorica UG ,,C.E.Z.A.R.“ Tanja Šnjegota  kaže da je turnir u stonom tenisu prerastao u tradiciju, a osim zimskog takmičenja, stonoteniseri imaju priliku za nadmetanjem i ljeti. Ovo je jedan od najboljih načina promovisanja sporta i zdravih stilova života, zbog čega turnir i jeste otvoren za sve zainteresovane, a dolazak takmičara iz drugih opština govori u prilog kvalitetu organizacije turnira“, kaže direktorica UG ,,C.E.Z.A.R.“ Tanja Šnjegota.

Diplome i pehare, kao i osvježenje, obezbijedio je  organizator, a kotizaciju ju iznosu po od 5KM plaćala je samo seniorska kategorija.