Boračka organizacija opštine Srbac poziva na miting “Srpska te zove”

Boračka organizacija opštine Srbac obavještava zainteresovane borce da je Boračka organizacija Republike Srpske uzela učešće u organizaciji mitinga “Srpska te zove”, te poziva borce koji su u mogućnosti da prisustvuju mitingu.

Prevoz iz Srpca, će biti organizovan u četvrtak u 16 časova na platou ispred Sportske dvorane “9. Januar a prijave se mogu izvršiti na broj telefona 051/740-001, lokal 113 ili lično u kancelariji broj 6 u zgradi Opštinske uprave u Srpcu.

U pozivu na miting, koji je upućen i od strane rukovodstva i brojnih zvaničnika Republike Srpske, istaknuto je da se Srpska nalazi pod najvećim udarima u svojoj poslijeratnoj istoriji i da sve ono za šta su se u Odbrambeno-otadžbinskom ratu borili i izborili najbolji sinovi naše Republike, danas žele da nam u miru oduzmu.

Zbog toga će se na ovom masovnom okupljanju izraziti nezadovoljstvo povodom inicijative da se u Generalnoj skupštini UN-a usvoji rezolucija o Srebrenici i uputiti jasna i glasna poruka da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gdje i kakve odluke donosili.