Asfaltiran pristupni put do poslovne zgrade u centru Srpca

Građevinsko preduzeće „Gradis invest“ danas je izvršilo asfaltiranje pristupnog puta prema poslovnoj zgradi PS 12 u centru Srpca.

Radovi na rekonstrukciji puta u dužini od oko 120 metara izvršeni su uz finansijsku podršku Vlade Republike Srpske u iznosu od 25 hiljada КM.

Ovo je bio posljednji od osam projekata rekonstrukcije puteva i ulica koji su ugovoreni sa Vladom Republike Srpske u prošloj godini, za šta je izdvojeno 200 hiljada КM. Realizacija se odvijala u sklopu Plana kapitalnih investicija opštine Srbac.Prethodno su završeni radovi na rekonstrukciji puta u Кaocima prema mjesnom groblju, u dužini od 110 metara i rekonstrukciji puta u Razboju Ljevčanskom koji spaja našu opštinu sa Gradiškom u dužini od oko 600 metara.

Izvršena je i rekonstrukcija parking prostora kod zanatskog centra u Srpcu, rekonstrukcija i modernizacija puta u Ulici slobode na bolničkom brdu u dužini od 250 metara, rekonstrukcija puta u Župskom Razboju u dužini od 230 metara, rekonstrukcija puta u Кobašu, na Motajičkom putu, u dužini od 200 metara i spajanje trotoara između ulica Mome Vidovića i Sarajevske. Ove investicije značajno su doprinijele poboljšanju putne komunikacije u Srpcu i ljepšem i uređenijem gradskom jezgru i mjesnim zajednicama.